zuhair murad

Zuhair Murad, couture klänningarnas mästare. Utsmyckningar och ornament som gör att man tappar andan..En murad kvinna hänför långt bortom fantasins gränser, varje klänning säger mer än tusen ord. En murad klänning är så mycket mer än bara en klänning, det är ett verk, en livsberättelse, en resa och likt en saga finns bara lyckliga slut. Förutom alla kändisar som burit hans klänningar på röda mattan, är han är nog mest känd för sina brudklänningar. Men det finns så mycket mer att upptäcka hos denna fantastiska modeskapare..

Från att vanligtvis hålla sig till mycket vitt och ljusa romantiska kreationer har höstens kollektion präglats av bohemiska influenser. I kollektionen ser vi sammets caper tillsammans med makramé brodyr och lårhöga boots. Det är färger som cyan, lila, plommon, iris och kaprifol i material som tyll, sammet, kräpp och chiffong. Det är lite annat än vad vi är vana att se från denna modeskapare. Och givetvis ligger det väldigt i tiden trendmässigt. Sammet och spets trenden har hållit i sig hela hösten och det finns mycket fina klänningar som ett alternativ till Zuhair Murad om man inte tänkt spendera riktigt lika mycket. Se till att skapa en anledning till att gå på fest- Här är 5 absoluta favoriter.

4 black maxidress

Zuhair Murad svart långklänning i spets och sammet. En svart festklänning kommer alltid till användning och denna mystiska look går även att åstadkomma med en klänning från Lipsy  (till höger) den är helt i spets med djup uringning i ryggen. Klänningen hittar ni r.

14 röd coctail klänning

En röd cocktail klänning är bara så snyggt, rött är en stark färg och visar på en vågad personlighet. Rött lyser upp den annars så gråa årstiden och passar perfekt för den enklare tillställningen. Som ett alternativ till Zuhair Murad finns en röd klänning i spets med trekvarts ärm från Chi Chi London och ni hittar den här.

maxidress multi colour dress

Denna fantastiska multi color klänning är så hänförande! Den är så fin och det är synd att den inte kan bäras till vardags. Men med alternativet till vänster är det möjligt; denna chiffong klänning med långa ärmar har fångat alla färger från Zuhair Murads kration men har en mer nedtonad design som gör att den går att bära till vardags. Klänningen från Derhy hittar ni här.

49 beige lace maxidress

Denna spets klänning i beige passar till de flesta tillställningar, för att sätta extra Murad känsla till klänningen kan sidenbandet i midjan bytas ut mot ett skärp i mocka. Klänningen kommer från Young Couture och du hittar den här.

36 blue maxi dress

Med denna isande blå klänning blir du festens mittpunkt, perfekt färg för årstiden. Skapa din Murad look med denna klänning från Mascara. Du hittar den här.