page

Det är många som väljer att gifta sig på vintern och jag kan förstå varför! Snön är glittrande vacker och blir väldigt fin ihop med en krispigt vit bröllopsklänning. Det finns även de som väljer andra färger och alternativ. Jag tipsar om både de stora spektakulära klänningarna samt de enkla, stilrena och även de i andra färger. 

page

Klänning 1 / Klänning 2 / Klänning 3 

Vita vackra couture klänningar är för de som verkligen vill slå på stort! Till dessa klänningar behöver man inte ha för stora och för mycket smycken eller frisyrer direkt då man kan låta klänningen få tala för sig själv.

jj

Klänning 1 / Klänning 2 / Klänning 3 / Klänning 4

Som sagt så behöver man inte bära vitt bara för att det är bröllop. Jag själv tror att jag faktiskt kommer att köra på en rosa när det väl är dags för den stora dagen för att det är min favorit färg. Och just dessa går i pastell rosa toner som passar de allra flesta, de kan vara enkla eller med små detaljer, korta som långa.

färgglada bröllopsklänningar

Klänning 1 / Klänning 2 / Klänning 3

Dessa dramatiska färgglada bröllopsklänningarna passar alla som vågar sticka ut på den stora dagen! Jag tycker det är modigt och något man kommer minnas i resten av sitt liv, dessutom blir det speciellt och unikt. Så varför inte satsa på en färgglad bröllopsklänning och låta tärnorna bära vitt? Lite ombytta roller från de ”klassiska”.

bröllopsklänningar för större kvinnor

Klänning 1 / Klänning 2 / Klänning 3

Alla har vi olika former och det tycker jag är viktigt att lyfta fram när jag tipsar om klänningar för alla! För många tittar så mycket på hur kläderna sitter på modellerna men oftast så är modellbilder väldigt retuscherade och kan inte ge en verklig storleksuppfattning! Och så finns det webbshoppar som inte har större storlekar än till M (38/40) vilket är väldigt dåligt. Så därför blir det oftast svårt för kurvigare kvinnor att just hitta kläder. Men på länkarna under bilderna hittar ni till en massa härliga vackra klänningar i alla storlekar till den stora dagen som alla ska få känna sig vackra på oavsett storlek!