skjortklänningar

Snart är våren här och det finns en massa härliga trender att haka på inför säsongen! Jag tipsar om de som är störst och det är upp till var och en vilken som passar en själv, det finns något för alla!

RÖTT&ROSA

pink

1 / 2 / 3 / 4

Rött och rosa är två färger som blir riktigt trendiga i vår och sommar! Två starka färger som är lika snyggt både som separat men även ihop! Blanda in färgerna med accessoarer, skor för att få in båda färgerna fint med klänning!

90-TALS SPORT

sport

1 / 2 / 3 / 4

Sportigt är något som fortfarande håller i sig, 90-tals sport looken. På Zalando kan man hitta många fina klänningar som passar för den sportiga kvinnan. Tänk även till ett par sneakers,  t ex de klassiska Adidas Superstars, en ryggsäck i skinn tillsammans med en knuten hoodie runt midjan för att få en mer vardaglig men ändå sportig look.

VITT

vitt

1 / 2 / 3 / 4

Satsa mycket på vitt till vår och sommaren, lång sköna maxiklänningar eller korta. Spets är även något som håller i sig i år också om inte mer än förra året! Det finns något för alla former och längder på Ellos!

SKJORTKLÄNNING

skjortklänningar

1 / 2 / 3 / 4

Tänk en skjortklänning i oversize som du bär på stranden med ett par sandaler, osminkad med utsläppt hår och bara vara så ledig och enkelt klädd som möjligt men ändå supertrendig!