velvet1

Hösten smyger sakta men säkert in på men deppa inte ihop för det. Som känt kommer hösten alltid med nya storslagna trender och i år är det en trend mjuk som sammet som återvänder. Stiltrenden har den senaste tiden synts över allt. Under Stockholm Fashion week fick vi se stora designers visa upp plagg under denna trend på catwalken. Vad är mysigare än att bära en mjuk sammetsklänning i höstmörkret och vad är snyggare än att bära en figurnära sammetsklänning ute på klubben. Ni hör ju, trenden är användbar och en vinnare vid alla tillfällen. Blev du också frälst utav detta materialval, då bör du spana in här.

Sammetstrenden har tagit modevärlden med storm den senaste tiden. Förr har materialet ofta förknippats med lyx. Men idag fungerar sammetsklänningen lika bra på en lyxig middag som till vardags. Materialet matchar du bäst med nyanser som navy, beige, puderrosa och vinrött.  Det går inte att undgå att sammetsklänningen är ett utav höstens måsten. Klänningen finns i oändligt många utföranden så var inte orolig att det inte finns en klänning som passar dig. Här nedan finner du den bästa möjliga guiden till den perfekta sammetsklänningen allt från olika modeller till olika färgtoner.

Så stylar du bäst: Kombinera gärna sammetsklänningen med andra sammetsplagg från topp till tå. Var inte rädd att ta i, här kan det aldrig bli för mycket.

velvet3 1. 79;- (REA!) hittar du här  2. 399;- hittar du här  3. 399;- hittar du här

Här ovan finner du tre utvalda favoriter som går i den lite mörkare tonen. Det är svart, navy och en utav höstens hetaste färger mossgrönt.

velvet2

 1. 349;- hittar du här  2. 199;- hittar du här  3. 449;- hittar du här

Ovan ser vi 3 klänningar i ljusare nyanser. Kombinera höstens hetaste trend med årets mest högaktuella färg. Det kan inte bli annat än en fullträff.

Direktlänkar till hemsidorna:

Nelly.com
Hm.com
Zara.com
Chiquelle.se