page

Sjung om studentens lycklig dag! Snart är det dags, dagen som ni väntat på! Dagen som avslutar den långa skoltiden och självklart ska den firas! Det finns en massa härliga studentklänningar dagen till ära och jag tänkte visa några av dom här, hoppas ni gillar dom! 

1 / 2 / 3 /

Vi börjar med en klassiker vilket är en kort vit studentklänning, det funkar för alla! Det är fortfarande mycket spets detaljer som gäller och både lång och kortärmat. Höga bekväma klackar och lockigt hår passar perfekt till student hatten!

ss

1 / 2 / 3 / 4

Och så behöver man inte bära vitt såklart, själv hade jag en mörk rosa studentklänning som stack ut. Det här är för den som vill vara så enkel som möjligt i en annan färg och det går lika bra det med! Så länge man känner sig bekväm i det man bär så kommer det gå!

zalando

1 / 2 / 3 / 4

För dig som vill vara trendig för i år så är det skjortklänningar, mycket volang, randigt, pastell, ljusblått, krittvitt som gäller! Det går lika bra till sommarens varma dagar som till studenten faktiskt! Det finns inga rätt och fel.

sss

1 / 2 / 3 / 4

Att se ut som en prinsessa är inte helt fel det heller, gå loss med fantasin! Det är din stora dag och då ska du glänsa i precis vad du vill. Dessa vackra studentklänningar finns i olika prisklasser. Har ni inte haft studentbal än så är det också bra tips till er som vill ha det där lilla extra!

ellos

1 / 2 / 3 / 4

En vit maxiklänning med studenthatt blir även väldigt snyggt! Vill man göra det mer bohemiskt kan man göra en tjock ruffsig fläta på en sida och bära bruna sandaler eller sandaletter i mocka. Eller göra det med glamouröst med vågigt hår och klackar i metallic som är lika rätt i år som förra året!

nakd

1 / 2 / 3 /

Några fler korta vita klänningar för den som vill köra på det klassiska men ändå vara trendig. För mig själv så var studentklänningen otroligt viktig just för den dagen, så jag hoppas att ni hittat eran favorit/favoriter. Men självklart handlar det inte bara om klädseln man ska ha kul också! Så ta till er av mina tips vilket är: välj en klänning som du  känner dig bekväm i, något som passar dig, ha kul och framför allt njut för du tar bara studenten en gång!