bonprix

Vintern och snön är här vilket betyder kyligare väder och tråkigare kläder? Fast så behöver det inte vara, man kan klä sig varmt fast snyggt och de ska jag tipsa om! Vi kan fortfarande använda klänningar, de handlar bara om lager på lager och bra material. Som dessa nedanför som är prisvärda från Bonprix tillexempel, stickade sköna klänningar som passar till vardagen och jobb (beroende på vad man jobbar med) men strumpbyxor till, jacka över och over knee boots så är du redo för dagen och kan ändå få känna dig kvinnlig och fin!

bonprix

Burgundy klänning / Mönstrad klänning / Grå klänning / Mörkblå klänning

zalando

Outfit 1 / Outfit 2 / Outfit 3

Vissa kan tycka att de är svårt att matcha sin stickade klänning men bara man tittar igenom sin garderob och skor så kan man hitta på olika val möjligheter. De går att t ex att dra över en poncho, axelrems väska med högklackade boots för att få lite festligare look. Lite mer vardagligt kan man sätta på sig en längre cardigan i en annan färg mot klänningen tillsammans med strumpbyxor och passande skor till jobbet. Eller en tunnare klänning under, kuvert väska, tjockare strumpbyxor och lågskor till vardags, jobbet, träffa vännerna eller dejten.

nakd

Svart kort klänning / Sammet klänning / Satin klänning

För den som vill vara extra trendig och som kanske inte gillar stickade klänningar så kan man välja en stickad tröja och ha en klänning över i annat material.  Vilket är både snyggt och håller värmen väldigt bra och passar till fest! Långa som korta klänningar. Matcha gärna med neutrala färger över och under som inte skär sig med varandra. Även korta klänningar som har långärmat som är öppna längs armarna är trendigt.

nelly

Outfit 1 / Outfit 2 / Outfit 3

Tre nyanser i grått i skönt stickat. Långa stickade klänningar är riktigt snygga och passar till vardags, jobbet, plugget. Du kan gå runt och slappa i det hemma och bara vara. Det är skönt att ha på sig till vilka tillfällen som helst helt enkelt och lätt att matcha med jackor, skor och accessoarer.