nelly zalando

Sommaren är äntligen här på riktigt! Hur underbart är inte det? Årets bästa årstid och då passar det ju perfekt med en massa härliga sommarklänningar! Därför tänkte jag plocka ut riktigt fina som är trendiga i sommar allt från maxi klänningar till korta, fest även vardags! Vilka är årets trender i sommar? Vad ska man satsa på? 

bubbleroom

1 / 2 / 3 / 4

Mönster som passar i sommar är oftast randigt, djur, prickigt men något som är nytt är palmer och stora blad, växter och citrus frukter har man sett mycket av. Det passar både till stranden som city!

pink dreams

1 / 2 /3 / 4

Rosa små drömmar, kanske till balen eller som gäst till bröllop? fest? Små små detaljer gör dom väldigt unika och vackra, puder rosa är väldigt trendigt och det är snyggast med ett par klackar i en nude ton.

nelly zalando

1 / 2 / 3 / 4

Tänk färgstarkt, just nu finns det en massa långklänningar i alla regnbågens starka färger! Jag tycker det är riktigt snyggt till en solbränd kropp stora smycken och utsläppt hår med antingen sandaler eller klackar! Passar till alla tillfällen i sommar!

strand

1 / 2 / 3 / 4

Hur skönt är de inte att bara kasta på sig något skönt och fint på stranden över bikinin? Här är fyra trendiga strandplagg i sköna material som passar alla! Längtar till att sätta fötterna i sanden!

tröja

LONG SWEATSHIRT

Hur skön såg inte den här ut att vara? Det är en längre tröja som man kan ha som sommarklänning, antingen ut med ett par shorts under och sneakers till eller till sena sommarkvällar. Den finns i beige, vit, blå och rosa för endast 199kr, du hittar den och allt annat alltid under länkarna under kollagen!

dd

1 / 2 / 3 / 4

Off Shoulder funkar även 2017! Även One Shoulder har kommit nu som är väldigt fint med volang detaljer. Volanger är även något som är väldigt stort i år så vill du vara riktigt trendig satsa på en One Shoulder med volanger och blom mönstrat stora som små!