Sommaren är i full gång, och vem vill inte ha snygga klänningar i garderoben? Många klänningar bidrar till att plånboken blir tunnare, men det finns även riktiga guldfynd- till superbilliga priser!

Det finns oräkneligen många klänningar, i varje kategori och till varje pris. Även om man vill kan man inte lägga alla pengarna på kläder, och därför tänkte jag visa upp några av de snyggaste klänningarna till dig med lägre budget, eller dig som bara vill göra några riktiga fynd! Det finns ett stort utbud av supersnygga och moderna klänningar som kan matchas med allt du tycker om, och dessutom till ett lågt pris!

Här kommer några riktiga guldkorn, som alla kostar under 250 kr.

Elegant, lång, luftig och modern, så nära perfektion man kan komma. Volang vid bröstet är en detalj som ger klänningen det där lilla extra! En klänning som är fin till fest, eller varför inte en finmiddag?

En randig halv off shoulder klänning som finns i många olika färger! Supersnygg, superenkel och superbillig. Passar till en mysig sommarkväll.

En långärmad, kort svart klänning. Den djupa v-ringningen och bandet i midjan är snygga detaljer, och klänningen passar perfekt till stranden eller en varmare kväll!

Den mjuka rosa färgen framhäver brännan, och designen framhäver kurvorna! Enkel och modern, perfekt för varje tillfälle. Matcha med snygga skor och smycken!

SUPERBILLIG! Och hur snygg? Längden är perfekt och färgen får klänningen att se hur dyr ut som helst! Med snygga accessoarer kommer du vara finast på stället.

En röd tight klänning som påminner om sommaren. De korta ärmarna gör att klänningen sticker ut från mängden! Jättesnygg och stilig.

I denna klänningen blir du hur snygg som helst! En fin beige färg som framhäver brännan. Matchningarna med dina favoritaccessoarer är oändliga! Elegant till varje tillfälle.

En enkel basic t-shirtklänning. Perfekt för alla tillfällen, vare sig det är att mysa i soffan eller äta glass på beachen, eller varför inte fest?

En beige kort trikåklänning som kan matchas med allt! Superstilig och modern.

Denna långklänningen har verkligen det lilla extra. Detaljerna och den lite högre halsen ger en modern twist på den klassiska långklänningen!

Lace-trenden is here to stay, och på denna klänningen passar det perfekt! Du kan ha den vid alla tillfällen då du vill vara extra snygg, och svart matchar med allt.

Ännu mera lace, och alltid lika snyggt! En tight ljusgrå klänning med långa ärmar, kan det bli bättre? Modern och elegant.

Denna klänningen passar till en finmiddag eller vid speciella tillfällen. Klänningen framhäver formen och är superelegant. Matcha med en snygg väska och skor!

En lite skrikigare somrig klänning som finns i massor av färger! Supermodern och en annorlunda design som passar till en varm sommarkväll eller middag.

En enkel klänning för alla tillfällen. Matcha den rätt så kan klänningen vara den mest eleganta på stället! Supertrendig.

Varm färgad fransad klänning till ett superpris. Lagom ringning och snygg längd som passar alla!

En supertrendig klänning med poloneck! Färgen är jättesomrig och passar till alla fester och evenemang.

Behöver du något att ha över snygga underkläder eller bikinin? Inga problem! Denna klänningen är verkligen superfin med mönsterdetaljer och lace up.

En långklänning med en twist. Passar till en sommardag då man inte vill ha något för tight, men ändå vill se elegant och modern ut! Perfekt till ett par sneakers eller höga klackar.

En poloklänning i en mjuk färg som framhäver bruna ben. PERFEKT! Supermodern, och längden slår aldrig fel,

Klänningen passar perfekt vid varje tillfälle, och du kan matcha med röda läppar eller massor av accessoarer! Eller varför inte både och? Lite högre i halsen och hur snygg som helst!

Denna klänningen går inte att missa! En klassisk beigebrun-färgad klänning med en snygg design. Den kan få dig att se uppklädd eller vardaglig ut, allt upp till detaljerna! Hur som helst, alltid snygg.

Supermodern, supersnygg klänning. Trenden att ha något knutet kring höfterna är tillbaka, och har blivit ännu bättre.

Matcha med en snygg väska och höga skor så har du har uppnått perfektion! V-ringningen är elegant och färgen gör klänningen perfekt till ett tillfälle när du vill vara riktigt snygg.

 

Alla dessa klänningarna är verkligen supersnygga och passar alla färger och former. Matcha med accessoarer du tycker om och du kommer vara snyggare än någonsin! Snygga klänningar behöver inte kosta mer, det gäller bara att leta tillräckligt noga.

 

Klänningarna kan vara precis lika snygga och trendiga vad de än kostar, hitta dina favoriter bland budgetklänningar!