En utav våra modeskribenter Emma Westerlund, har valt sina topp 10 älskade festklänningar från Nelly.com!

Alla dessa fina festklänningar kommer från Nelly.com! Passar perfekt för vår fina årstid sommar då det är mycket fest och när solen har tittat fram. Klicka på texten för att komma vidare till respektive klänning.

 

Klänning 1 är en väldigt fin hel vit body con klänning med snörningsliknande detaljer på framsidan! Vitt är en väldigt ”bas färg” men väldigt chic och snyggt nu till sommaren! Matcha med ett par svarta klackar. Priset på denna är grymt bra, 139 kr just nu (50% rabatt). Get it know!

Bild från Nelly.com

 

Klänning 2 är en marinblå långklänning från kollektionen ”Ophelia dress collection” och har en vacker gulddetalj vid halsen! Väldigt klassisk men jag älskar den guldiga twisten som finns på klänningen! Priset är ett kap, just nu ligger klänningen på 159 kr (60% rabatt). Passa på!

Bild från Nelly.com

 

Klänning 3 är en peach färgad spets klänning med cupor. Jag älskar färgen och den är väldigt somrig. Även här en väldigt ”look at me” klänning. Priset på denna är 149 kr (50% rabatt). Printen på spetsen är blommor och hur somrigt är inte det?!

Bild från Nelly.com

Klänning 4 är en helvit med skurna detaljer. Klänningen kommer verkligen göra dig somrig och fin! Priset ligger just nu på 195 kr (30% rabatt).

Bild från Nelly.com

Klänning 5 Jag älskar denna klänning, och jag är ärlig när jag säger detta! Klänningen är så otroligt vacker med dess vita och blå mönstrade detaljer! Synd att de största storlekarna är slutsålda, men det förstår du nog varför? Klänningen är ju så WOW!!

Bild från Nelly.com

Klänning 6 liknar skinn så mycket! Visst vill man kanske inte alltid bära en stel skinnklänning utan kanske föredrar den stretchiga materialet. Då är denna svarta skinnliknande klänning perfekt! Priset på denna ligger på 209 kr (30% rabatt).

Bild från Nelly.com

Klänning 7 snygg klänning med fina mönster! Chic och elegant. Välj ett par blåa klackar och silvriga smycken och få en riktig wow look och alla ögonen på dig! Priset på denna är 299 kr.

Bild från Nelly.com

Klänning 8 ROSA ROSA! En riktig eye catcher, matcha med ett par neon rosa klackar och WOW GIRL. Du blir direkt festens höjdpunkt! Priset ligger på 119 kr (60% rabatt).

Bild från Nelly.com

Klänning 9 är en väldigt snygg klänning med ormskinnstryck. Matcha med ett par lila klackar för hög glamour faktor. Priset på denna ligger på 139 kr (60% rabatt).

Bild från Nelly.com

Klänning 10 svart men elegant! Väldigt snygg att matcha med ett par vita klackar. Priset på denna ligger på 199 kr. En riktig must have plagg.

Bild från Nelly.com