Coachella_2014_sunset_with_balloon_chain_and_Lightweaver

Festivaler är något som länge hört sommaren till och på senare tid är det också något som förknippas med fashionistas. Vi får följa flera kändisar och bloggare på såväl stora musikfestivaler runt om i Europa och USA som de svenska festivalerna Bråvalla, Way Out West och Emmaboda. Virkade plagg, skira klänningar, tillfälliga tatueringar, massor med smycken, kransar av olika slag och de gyttjetåliga regnstövlarna är obligatoriska i festivalpackningen.

En kändis som sedan flera år tillbaka gjort sig förtjänt av smeknamnet ”queen of Coachella” är Vanessa Hudgens. Vanessa har flera gånger bevisat att klänningar funkar lika bra på festival som på fest.

vanessa-hudgens-ashley-benson-coachella-pool-party-06

Här kommer två maxiklänningar för dig som vill rocka festivalmodet i äkta Vanessa Hudgens-anda!

140370-5445_1
Denna mönstrade maxiklänning kommer från Nelly 

fav-malibu-maxi-wing-pink-print
Denna Vanessa-inspirerade kaftanklänningen klickas hem på Bubbleroom

En annan superkändis som äger både på och bredvid scenen är Selena Gomez. Selena tog alla med storm när hon dök upp till Coachella i denna vackra crochetskapelse.

Selena+Gomez+Coachella+Music+Festival+Day+g8MMBNIPkZZl

Vill du vara lika strålande vacker som Selena är i denna klänning? Då kan klicka hem någon av dessa snygga klänningar.

918297-0001_1
Stråla i denna vita dröm från Nelly

63097561_02_R
En enkel och virkad klänning precis som Selenas från Mango

Man behöver inte se till andra sidan kontinenten för att hitta snygga festivalstilar. Svenska festivalen Way Out West som anordnas i Göteborg och Norrköpingsfestivalen Bråvalla är riktigt bra källor för inspiration. Undrar du var den svenska mode-eliten tar vägen under sommarmånaderna (förutom till Marbella och diverse andra lyxiga semesterorter)  är dessa festivaler en bra gissning.