zara-larsson-mtv-vma-red-carpet-2016-billboard-1548

Stockholmstjejen Zara Larsson är en av världens hetaste artister just nu. Hon är otroligt omtyckt världen över både för sina fantastiska låtar, men också för sin coola klädstil. Zara är en tjej som alltid vågar stå för vad hon tycker och är en förespråkare för feminism. På Zaras instagram läggs det ofta ut provocerande bilder, vilka ses av hennes inte mindre än 2 miljoner följare. Trots sin unga ålder är hon en förebild för många, inte minst yngre tjejer. På senare tid har Zaras kändisskap eskalerat och hon har gått från att vara en svensk favorit till att göra låtar med världsstjärnor som David Guetta. Som jag nämnde tidigare är hon inte bara en fantastisk sångare, utan hon har även en stil som är eftertraktad av många. Tillhör du en av dem som tycker att Zaras stil är to die for? Då har du hittat helt rätt! Checka in dessa snygga outfits och hur du kan sno stilen från den svenska superstjärnan.

Barnsligt snygg i jeansklänning

Hur snygg är inte Zara i en kort jeansklänning med hängslen? Det märks att hon inte är i höstrusket här i Sverige. Hela outfiten får mig att längta till våren. Zara har annars en tendens att klä sig väldigt moget för sin ålder, men här ser hon verkligen så söt och gullig ut. Hon bevisar återigen att hon är mästare på att matcha olika plagg som jag själv aldrig hade tänkt på. Den mogna och stilfulla skjortan matchas snyggt med den lite mer ungdomliga jeansklänningen.

denim

1.Klänning från  Asos, 438:- 2. Skjorta från Asos, 313:-

Mixa material som Zara Larsson

✨✨

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Skin lika klart som Zara i en glansig slipdress. Den snygga metallicjackan tar outfiten till en ny nivå. Zara Larsson lyckas alltid kombinera olika material på ett snyggt sätt och det ser alltid lika effortless ut.

 

silver

1. Klänning från Asos, 325:- 2. Metallic jacka från Asos, 563:-

Rocker chic i oversized sweatshirt

I ett par låghöga stövlar och en oversized sweatshirt speglas Zaras kaxiga attityd perfekt. I en tidigare artikel skriver jag om denna grungeinspirerade stil som är så populär bland kändisvärlden just nu. Så vill ni läsa mer om detta föreslår jag att ni tar er en titt här.

grunge

1. Oversized sweatshirt från Farfetch (Puma x Rihanna), ca 1038:- 2. Boots från Asos, ca 688:-

Galasnygg i sammet

Låt dig inspireras av Zaras eleganta galalook nästa gång du har en viktig tillställning. Denna klänning i mörkgrön sammet ger en majestätisk känsla. Det är svårt att tro att Zara är så ung som 19 år i denna mogna utstyrsel.

1. Asos 938:- 2. Asos 813:-

1. Asos 938:- 2. Asos 813:-

Vem är er stilförebild? Vill ni ha tips på hur ni kan sno stilen från någon kändis?