kk2

En trend som blivit mer populär sista tiden är att bära kläder i sammet. Det finns skor, väskor, mössor, toppar, kjolar, byxor och såklart klänningar i detta material. Jag kommer tipsa om olika snygga klänningar som man kan använda till säsongens alla festliga tillfällen. Och inte nog med det – allt är från nellys hemsida.

 

Svarta sammets klänningar passar till allt. Höga eller låga skor, till guldiga eller silvriga smycken, till en choker eller längre halsband – you namned it. Svart är en väldigt stabil färg då den faktiskt passar till allt och därför är inte dessa snygga å stilrena klänningarna svåra att matcha smycken till. Så – en svart sammets klänning for the win! 

aa

Den mörkblåa sammets färgen är väldigt lik den svarta men väcker ett annat slags skimmer när det speglas i ljuset. På bilden över har vi först en mörkblå klänning med öppning längst ena benet men också med en snygg v-ringning. Denna klänningen skapar lite spänning, vilket kanske drar till sig lite blickar under en vinkväll ute med vännerna. Denna eleganta klänning är även lik klänning nummer 3. Två fina klänningar för finare kvällar. Klänning nummer två har lite ljusare färg och vissa säger att denna klänning skulle passa på en utekväll med tonårstjejer då denna modell på klänning är känd bland åldern 15-20 år. Men varför skulle inte andra åldrar kunna använda denna? Klänning nummer 4 i kollaget över är en stilren och enkel klänning för sommarkvällar på stranden. Eftersom den är i sammet och i längre modell är den inte för kall – men en liten kofta över skulle värma när solen gått ner.

5-01-10-22

Vinrött – en färg som passar lite extra bra under vintern och jultiden. Varför inte ha en vinröd sammets klänning för att bidra till mer julkänsla? Färgen i sig är snyggt att matcha till guldiga smycken men också till svarta accessoarer i form av chocker eller kanske till en handväska?!

(Alla klänningar i detta inlägg finns på nelly – sök bara på “velvet”)