2

Vill du ha tips på klänningar som du kan använda både till vardags&fest samma dag? Eller hur du får användning av jul och nyårs klänningarna året runt? Läs mer här!

page

Svart Poloklänning / Nougat färgad klänning

En svart tight poloklänning med långa armar kan bli nedklädd och passa tjejmyset med en slarvig knut i håret, tjocka strumpbyxor och en grovstickad väst över. Men den kan även förvandlas till en fest klänning med hjälp av ett stort halsband, tight ponytail, tunnare strumpbyxor och höga klackar!

2

Grön paljettklänning / Svart / Blå / Multifärgad
Nyårsklänningen är för fin för att hänga i garderoben. Därför kan man med hjälp av små enkla knep som t ex klä ner klänningen med strumpbyxor, lång kofta och slarvigt uppsatt hår till vardags så blir man lite finare vardagsklädd men inte för fest fixad! Vilket gör att dyra festklänningar som annars används en nyårsafton blir året runt klänningar!

3  Svart mönstrad klänning / Blå mönstrad klänning  / Rosa klänning / Randig klänning

Snart är vår och sommaren här men det är inte läge för att klä sig riktigt barbent än! Om man är sugen på blommiga somriga klänningar ändå så kan man använda jeggings under som är i jeanstyg fast tunnare och mer som leggins. På så sätt skapar man en lång tunika utan att frysa och över en lång cardigan.

Ett annat tips är att tänka på grovstickade plagg eller stora tjocktröjor som man kan t ex kan klippa av. På så sätt blir det mer som korttröjor som man sedan kan dra på nästan vilken festklänning som helst tillsammans med rufsigt hår och lätt sminkning för att få vardagskänslan. Men även göra en välvårdad frisyr med eyeliner eller kanske läppstift så blir du redo för fest! Det finns många knep, använd dig bara av fantasin!