oscars 1

oscars 1

Oscarsgalan gick av stapeln den 26 februari 2017. På röda mattan kunde man bland annat se Emma Stone som vann Oscar för sin kvinnliga huvudroll för La La Land i en klänning från Givenchy. Sedan är det skådespelerskorna Emma Roberts i Armani, Dakota Johnson i Gucci, Charlize Theron i Dior som var mina stora favoriter från röda mattan!

Jag har hittat Oscars inspirerande klänningar nedanför som passar till galor, bröllop, bal, fester!

nelly.se

1 / 2 / 3 / 4

Volang är något man kunde se mycket på röda mattan! Det är en stor trend som kommer nu till vår och sommaren och volangerna kan vara upptill, nertill, på ärmar eller på sidorna av klänningen.

zalando

1 / 2 / 3 / 4

Om man har chansen att få gå på en riktig gala skulle jag satsa på stort! På Zalando kan man hitta dessa ovanför och fler vackra skapelser från svenska och internationella designers till olika prisklasser! För andra som inte har chansen att gå på stora galor kan man satsa på stort även till bröllop, baler, speciella fester.

burgundy,blue

1 / 2 / 3 / 4

Bara för att det blir ljusare tider utomhus så betyder inte det att man inte kan ha mörka färger på klänningar. Burgundy är en färg som passar fortfarande samt navy blå. Hur snygga är inte dessa klänningar? Och till varmare årstider så kan man köra helt barbent med stilettklackar och behöver inte ha något över axlarna, därav får klänningen uppmärksamheten som den förtjänar!