japp

Du har väl inte missat att ASOS har en superrea med upp till 50% rabatt på massvis med kläder och accessoarer? Yes, det är dags att klicka in på deras hemsida ASAP! Här har jag samlat några av de hetaste klänningarna från deras stora rea!

Black N White

Svart och vitt går aldrig ur tiden och är enkelt att styla! Spana till exempel in de vita klänningarna nedan som har riktigt snygga detaljer!

collagevitto

Klänningar från Asos 1. här 2. här  3. här 4. här

 Denim Deluxe

Det finns många olika varianter av denimklänningar i butikerna nu. Oavsett om du vill testa på en gullig klänning med hängslen eller en cool skjortklänning så finns det något för dig!

collagedenim

Klänningar från Asos 1. här 2. här 3. här 4. här

 Jumper dress

I höstrusket är det mysigt med en klänning som även kan fungera som tjocktröja! Kör vanliga jeans under eller ett par stumpbyxor och knähöga boots.

collagejumper

Klänningar från Asos 1. här 2. här 3. här 4. här

Fierce Red

Vill du dra blickar till dig på dansgolvet är rött färgen att satsa på! Låt klänningen stå i fokus och styla med ett par svarta klackar.

collagered

Klänningar från Asos 1. här 2. här 3. här 4. här

Mönster mania

Mönstrade klänningar är superhett och bidrar med det lilla extra till din outfit! Det kan vara både abstrakta mönster eller kanske blommigt i alla möjliga färger. Hur snygg är inte palm klänningen nedan?

collage_fotor

Klänningar från Asos 1. här 2. här 3. här 4. här

 

Oavsett om du satsar på en mysig, casual look eller en partyoutfit inför utekvällen så har ASOS något för dig – så skynda dig in på deras hemsida direkt!

 Happy Sale Shopping!