Detta året släppte Nelly sin klänningskollektion ”ophelia dress collection”. Här nedan ser du några av plaggen från kollektionen samt en video från YouTube. Vår modeskribent Emma Westerlund har all information och tips på klänningar från kollektionen här!

 

Här nedan berättar Madeleine von Schedvin om kollektionen:

Ophelia Dress Collection är en feminin kollektion inspirerad av havet och mytomspunna sjöjungfrur. Med romantiska influenser och toner av blått och beige har vi tagit fram 11 klänningar för sommarens alla fester. – Madeleine von Scheiven – design manager på nelly.com.

 

Kollektionen består av 11 somriga plagg och ligger på olika prisklasser för smak och tycken! Klänningarna har väldigt fina prints, mönster samt detaljer som gör de väldigt somriga.

Här nedan har vi valt några utav våra favorit plagg från kollektionen. Se de alla nedan!

Bild från Nelly.com

Klänningen på bilden: Blues dress , 499 kr.

 

Bild från Nelly.com

Klänningen på bilden: Floating form gown , 699 kr.

 

Bild från Nelly.com

Klänningen på bilden: Shine on me dress , 349 kr.

 

Klänningen på bilden: Ring me up dress , 149 kr på rea (50% rabatt) ord. pris 299 kr.

Bild från Nelly.com

 

Bild från Nelly.com

Klänningen på bilden: Bella goddess dress , 399 kr.

                                                                                   Vår modeskribent om kollektionen:

Satsa på snygga och eleganta plagg i sommar och se chic ut. Dessa plagg är väldigt ”look at me” typ, alltså plagg som får alla att vilja stirra på dig! Du blir lätt festens höjdpunkt, så investera i dessa fina plagg från Nellys ophelia dress collection och du kommer aldrig att ångra dig! – Emma Westerlund, modeskribent på klänningar.se. 

 

Det bästa med dessa plagg är också att de aldrig går ut i stil. Dessa plagg är nästan allt du behöver i sommar då dessa är plagg som är uppdaterade med stilen som finns runt om kring oss idag. Kollektionen har blivit väldigt populär sedan den släpptes och konstant har olika modebloggare samt kändisar talat om kollektionen.

Här nedan ser du några av de med sina plagg från kollektionen.

Bild från Nelly.com

Bild från Nelly.com

Bild från Nelly.com

Här på bilderna är Andrea Badendyck samt Anniken Englund Jorgensen, fotad i Los Angeles med plagg från kollektionen. Fotad hos LACMA, Los Angeles county Museum Of Art.

 

Bild från Nelly.com

Här syns även Madelene Billman med kollektionen. Hon bär den snygga ”shine on me dress” med en fin svart axelremsväska.

———————————————————————————————————————————————————

Du kan klicka hem alla dessa plagg uppe vid bilderna, där du finner länk till Nellys hemsida på varje plagg som finns under respektive bild. 

 

Bli en riktig nelly tjej och klicka hem dessa ”must have” plagg nu! De är riktiga godingar för ögonen och man kan inte låta bli att älska de….. Plaggen verkar hålla god kvalitet och stil och kommer nog bli en utav många favoriter i din garderob, det kan jag lova dig.

En riktig sådan ”grab to” klänning. Klänningen som du väljer i första hand utav de andra som finns i din garderob!