zalando

1 / 2 /

För de som vågar ta steget lite längre så finns det en massa härliga sagolika dröm klänningar att bära över nyår eller vinter bröllop t ex. Hur vackra är inte dessa? De finns på Zalando och du hittar till allt jag tipsar om under bilderna.

Fortfarande är det ett tag kvar till nyår men det är smart att redan nu börja planera. Det har kommit in en massa fina härliga nyårs klänningar och det finns något för alla! Tyger man kan gå efter är satin, sammet, glitter, paljetter som aldrig blir fel! Jag tipsar om flera olika alternativ!

nelly-se

1 / 2 / 3

Nelly bjuder på en massa härliga klänningar både långa och korta, det är supersnyggt med fodral klänningar så man får visa sina former!

naked

1 / 2 / 3

I år är det extra trendigt att ha klänningen över en blus, t-shirt eller topp som på bilden i mitten vilket är väldigt snyggt!  Dessa hittar du på NA-KD!

nyarsklanningar

1 / 2 / 3

nyarsklanningar-nelly

1 / 2 / 3

Mönster och glitter är riktig snygg kombo! Även med frans detaljer för de som vill ha det lilla extra. Och det kan aldrig bli för mycket glitter på nyår! Det är bara köra på! För om det är någon dag som man ska göra sig lite extra fin på och slå på stort så är det just nyårsafton! Och var inte rädd för att köpa en glittrig klänning som du tror att du bara kan ha en gång, den kan du alltid använda till framtida vinter fester för de är något som aldrig går ur tiden vilket är väldigt bra.

bubbleroom

1 / 2 / 3

Metallic är även något som är väldigt trendigt till nyår, du hittar dessa snyggingar på Bubbleroom! Där du även kan få 10% rabatt om du signar upp dig som medlem (gratis) och får nyhetsbrev, bra va?