mollyrustas

Molly Rustas är en känd bloggerska med tusentals följare som nu gjort en kollektion för Bubbleroom som kom ut nu till våren och den är fantastisk! Vem skulle inte vilja fira in studenten, balen, bröllopsfesten eller bara sommaren i dessa vackra klänningar?! 

bubbleroom

1 / 2 / 3 / 4

Rosa guldiga drömmar. Tänk solbrända ben till dessa fina klänningar. Om jag skulle vara bjuden på ett bröllop i sommar så skulle jag lätt satsa på någon av dessa fyra till festen!

bubbleroom

1 / 2 / 3 / 4

Black&White. Studenten är nära och jag tycker att det kan vara lite kul med detaljer på den vita klassiska klänningen så den blir mer personlig än bara vit som alla andras! Svart är inte bara vinterhalvårets färg utan passar lika bra till vår&sommaren, hur snyggt är det inte att vara brun med guldsmycken och ha sotat smink till en svart klänning?

bubbleroom2

1 / 2 / 3 / 4

Beige&Jackets. Beige är en färg som passar alla årstider samt till alla tillfällen så det är en färg som man verkligen kan satsa på! Den vita jackan passar perfekt att kasta över jackan mot kvällen eller till och från festen för att bryta av samtidigt som den ger ett stilrent intryck. Den mörkblåa klänningen är i en perfekt längd, inte för kort och inte för lång för den kräsna och passar lika bra till guldsmycken som silver!