asoshöst2

Det är med blandade känslor jag skriver detta inlägg. Med ena foten kvar i sommaren och andra på väg tillbaka till vardagslivet är det nu dags att inse, hösten börjar närma sig. Trots denna bittra inledning ska jag erkänna att hösten är min absoluta favoritårstid. Jag älskar höstens färger och mode. Det finns inget bättre än en riktigt snygg höstoutfit. När det gäller höstklänningar, kommer de precis som sommarklänningarna i alla olika former, material och färger. Jag tycker personligen att hösten spenderas bäst i varma, stickade och mysiga klänningar. Hur du väljer att matcha dina höstfavoriter för den optimala höstlooken är även det helt upp till dig. Jag kommer att kombinera din stickade klänning med tjocka strumpbyxor, höga stövlar, en mysig cardigan och en stor mugg av valfri varm dryck i höst.

Här kommer ni få se några av mina höstiga favoriter som kan klickas hem på ett ögonblick, farligt lockande! Alla dessa klänningar är garanterat perfekta för söndagsfikan med kompisarna  såväl som för en helt vanlig skoldag. 

Mina favoriter från Asos:

Här har jag valt ut tre väldigt olika klänningar. Klänning nr 1 är min absoluta favorit utav alla klänningar på nätet just nu, jag älskar materialet och den snygga polokragen. Klänning nr 2 är en oversized, stickad klänning i en grå färg som passar perfekt till hösten. De snygga snördetaljerna i ryggen gör denna klänningen till en favorit. Den sista klänningen är en pastellfärgad stickad klänning med en markerad midja som ger denna klänning en perfekt passform. Så himla snyggt tycker jag!

höstfavoriter image1xxl (6) image1xxl (5)

Mina favoriter från Nelly:

Min första favorit från Nelly är en enkel kortklänning med hög krage. Det är just enkelheten med denna klänning som gör att jag tycker om den så mycket och såklart det snygga ribbade materialet som är så populärt just nu.  Klänningen i mitten sticker ut från mängden i denna artikel, men jag kände att jag var tvungen att ha med den. Jag älskar Champions kläder och denna klänning är inget undantag. Klänningar av denna stil är ett säkert kort i höst och liknande klänningar ses överallt bland kändiseliten. Sista klänningen från Nelly är en lång, stickad klänning med djup v-ringning i ryggen. Denna klänning kanske inte är för den fega, men den hatten av (eller på) för de som vågar!

nelly2841238-9856_3397216-0083_2

 

Mina favoriter från Bubbleroom:

Klänning nr 1 från Bubbleroom valde jag främst för att jag älskar färgerna, hur härliga och höstiga är inte de? Jag tycker äver väldigt mycket om passformen på denna klänning, kurvor har aldrig varit så inne som nu! Den andra klänningen är av märket Tiger of Sweden och är en av de ”lyxigare” klänningarna i den här samlingen vilket jag tycker syns. Längden ger klänningen en lite pryd look medan slitsen ger klänningen sex appeal. Som ni kanske kan se så gillar jag verkligen den ribbstickade trenden, och denna sista klänning från Bubbleroom är inget undantag.

only-new-brooks-ls-calf-whitecap-gray tiger-of-sweden-lesley-dress-2q4-night-sky vila-nalas-turtleneck-dress-ebony_1

 

Nu har ni fått se mina höstfavoriter, så kommentera och berätta för mig vilken klänning ni tyckte bäst om!