ellos

Den 23 juni så är det midsommarafton! Det är sommarens höjdpunkt enligt många och jag kan hålla med om det. Det är då man får klä upp sig lite extra! Och låt inte vädret stoppa dig, har du bestämt dig för en vacker klänning så kör på det även om det skulle åska, regna eller vara kallt. Man kan ha fina jackor över och stumpbyxor under! Har du svårt att bestämma dig för vad du ska ha på dig så kommer det lite tips här!

THE ANGEL 

midsommar klänningar

1 / 2 / 3 / 4

Dessa klänningar är lite av de finare valen, de passar även till bröllop. Jag tycker att klänningen talar mycket för sig själv så man behöver inte smycka upp sig för mycket, endast ett par finare stilett klackar i guld, silver, beige som inte sticker ut och låt håret vara lockigt eller halvuppsatt med blommor som detalj.

BEAUTIFUL FLOWER

page

1 / 2 / 3 / 4

Blommigt, mönstrat, pastell färger är som sagt trenderna vi ser i sommar. Mycket mot de blåa hållet också. Till detta tycker jag att det passar bra med få smycken, en fin uppsättning, klackar eller platta skor det passar både och beroende på vad man själv gillar. Det kan aldrig bli för mycket blommor till midsommar tycker jag!

PINK DREAMS

bonprix

1 / 2 / 3 / 4

Fyra nyanser av rosa, vilken väljer du? Rosa passar året om men just till sommaren ska det vara en ganska stark nyans eller pastell, gammelrosa. Väldigt söta prinsessliknande klänningar till midsommar hittar du på Bonprix för bra priser, gå in på länkarna under bilderna!

BLUE BIRD

bubbleroom

1 / 2 / 3 / 4

En trendig färg är blått nu till sommaren 2017 i olika mönster och nyanser. Blått passar även väldigt bra tillsammans med silvriga smycken då man kan klä upp en väldigt enkel klänning som i mitten eller vill man ha något mer extremt kanske man ska satsa på mönstrade längst till höger.

MAXI DRESS FOR YOU!

ellos

1 / 2 / 3 / 4

Långklänningar i härliga färger passar alla. För de som vill våga lite mer kör på en enfärgad t ex den här gula ovanför som sticker ut lite men är väldigt härlig! Eller varför inte köra på den svarta blom mönstrade? Det behöver ju inte alls vara färgglatt heller. Det beror helt på hur man är som person och vad man tycker om. För det är det viktigaste att man trivs i det man har på sig, ha en fin midsommar allihopa och glöm inte kransen!