adele klänningar

Ingen presentation behövs, vi alla känner till Adele. Hon har satt nationer i tårar med sina låtar och i skratt med sin jordnära personlighet. Den brittiska sångerskan har sålt över 100 miljoner exemplar, vunnit ett flertal Grammys, Brit Awards, Golden Globe och tillochmed en Oscar. Hennes hit Hello hade sålt över en miljon exemplar bara efter en vecka och blev därmed den första i USA någonsin. Medan musikfantaster har hyllat hennes fantastiska röst och uppriktiga låttexter har dessvärre modefantaster inte haft lika positiv inställning till hennes klädstil. Men allt tog en vändning när hon släppte albumet ”25”.  Sedan ett år tillbaka har vi sett Adele på röda mattan i underbara kreationer av Valentino och Burberry bland andra. Hennes ”street style” har tagit en ny vändning från ballerina och tajts till coola culotter, boots och hattar. Så här klär du dig lika självsäkert som Adele.

Den brittiska superstjärnan utstrålar både klass och självsäkerhet. Trådsmal midja och storlek 0 är inte längre ett ideal, utan det är ens egna hälsosamma inställning till kropp och själ som spelar roll. Vi äger själva rätten till vår kropp och rätten att få känna oss vackra. Adele har på alla sätt bevisat att kurvig figur skall framhävas och hon gör det med stolthet. Här är det bästa från Adele.

adele-dress-lace svart klänning adeleadele-black-dress

Adele har på sig en ”Cut out” spets klänning från Burberry. Denna klänning är bara så snygg, passar även till vissa vardags sammanhang, exempelvis matchat med en bomber eller kort jacka. Liknande klänningar hittar ni här och här.

red-curve-dress red-curve-dress red-ruffle-sleeve-dress

På Brit Awards 2016 gick Adele utmed röda mattan i denna djupröda Volangklänning från Gianbattista Valli. Liknande klänning hittar ni här och här.

sequin maxi dress seqin-dressmaxi-dress-sequin

Denna skimmrande långklänning från Burberry bar Adele på sin turné kickoff i Belfast. Liknande klänning finns här och här.

flower maxi dress image4xlimage1xl

I musikvideon ”Send your Love” har Adele på sig en fantastisk blommig kreation av Dolce & Gabbana, liknande klänning hittar ni här och här.