Collagegold

The LBD, the Little Black Dress, är något av ett måste i varje flickas garderob. Den öppnar upp för så många valmöjligheter när man ska välja outfit. En svart klänning funkar fint för sig själv men också om du vill lägga fokus på exempelvis en snygg jacka eller ett par coola skor. Här är inspiration till hur du med samma klänning kan få ihop 3 helt olika outfits!

Black N Gold

Att kombinera svart med guld är en riktig fullträff! Det är så snyggt med gulddetaljer till en annars helt svart outfit. Påsen från Adidas och de gyllene skorna bidrar till en sportig och  avslappnad känsla.

Collagegold

Väska, Adidas. Skor, Nelly.com. Väst, Bikbok. Klänning, Nelly.com. Klocka, Nelly.com.

Summer Fresh

I nästa outfit läggs fokus på bomberjackan i satin, ett plagg som kommer mer och mer i affärerna i sommar. Den här jackan är i en fin ljusrosa nyans som kan stylas med vita och beiga accessoarer för en somrig och fräsch look.

Collagevit

Nagellack, Lyko.se. Skor, Zalando.se. Klänning, Nelly.com. Jacka, Topshop. Väska, Mango.

90´s Grunge

Rutig skjorta och jeansjacka får outfiten att kännas lite grunge. Knyt gärna skjortan runt midjan om det blir för varmt. Toppa med ett par rejäla Timberland kängor och en stor ryggsäck så du får med dig allt du behöver!

Collagejea

Jacka, Topshop. Skor, Nelly.com. Klänning, Nelly.com. Skjorta, Bikbok. Ryggsäck, Zalando

Vilken stil är snyggast?