balmain_3_0

Äntligen är sommaren här och vi passar på med ge er 5 olika klänningstrender för sommaren 2016 som bl.a har funnits på catwalken i sommar.

balmain_3_0

Trend nr 1. 70-tals inspirerad mocka i klänningsform är väldigt het bland de största modehusen just nu. Balmain kom ut med väldigt vackra klänningar gjorda av mocka på hans vår/sommarkollektion 16. Vi vet ju alla att det är en dröm att få bära en Balmain klänning? Prislappen på den gröna snörningsklänningen ligger på ungefär över 8.000 euro. När det gäller prislappen på den orangea klänningen verkar den tyvärr inte säljas längre, men vi gissar på ungefär samma prislapp, om inte mer. Skinnskorna är awesome och väldigt snyggt.

 

Trend nr 2. Spansk couture verkar vara något som våra älskade designers har lagt till för sommarens kollektioner. Bl.a Michael kors kom ut med en väldigt vacker klänning. Men det är inte bara han som valde lite spanskt, utan Oscar de la Renta och Diane von Furstenberg och några fler andra stora modeskapare kom också ut med spanskinspirerade klänningar. Visst är de snygga? Rött är som ögongodis för våra ögon, speciellt stark rött. Svarta skor till rött är grymt fint!

Trend nr 3. Underkläder och klänningar är väldigt hett just nu! Vi menar såklart underklädsinspirerade klänningar. Anledningen? Den känns väldigt somrig och sexig, och feminin. Bl.a Michael kors, och Stella Mccartney är några av många som satsade på den nya och heta trenden på sommarens catwalk. Skorna avrundar outfiten perfekt!

Trend nr 4. Ljusa och tjocka ränder är också tro det eller ej en trend. Här nedan ser du en plagg från Stella Mccartney. Även Ralph Lauren och Christian Dior hakade på trenden med ränderna. Vi tycker att det är snyggt med ränder och att det är väldigt klassiskt. Vi älskar färger blandat med vitt. Den matchande väskan som också är randig är väldigt chic.

Trend nr 5. Svart och vit samt helvitt verkar vara en klassiker som har kommit tillbaka. Victoria Beckham har satsat på svart vit och helvitt på hennes catwalk i sommar när det gäller klänningarna. Snyggt och även här en riktig klassiker som ränderna! Här har hon kombinerat med helvita klänningar samt svartvita mönstrade klänningar.

Visst är alla dessa 5 sommartrender snygga, klassiska, sexiga och klänningar i starka färger och mönster snygga?

Fråga: Vilka av dessa 5 sommartrender skulle du vilja bära i sommar? Skriv gärna och berätta för oss i kommentarsfältet! 

Har du som läsare tips, funderingar eller frågor? Tveka inte att mejla oss på, info@klänningar.se.

Mejla också till oss och berätta vilka inlägg du som läsare vill se på vår hemsida, allt för att anpassa oss till er som läsare.