6700500-1-black

Det är äntligen dags att fira den högtid då det konsumeras näst mest godis i Världen (enligt denna sida vinner påsken). Hur kan man inte älska en högtid då det är allmänt accepterat att som vuxen klä ut sig, skrämma varandra och äta mängder med godis? Är halloween en av dina absoluta favorittraditioner? Älskar du allt vad heter pumpor, häxor, spindelnät och spöken och minns dagarna som liten då ”bus eller godis” var ett måste? Halloween är alltså right around the corner och det är dags för alla skräckglada att klä ut sig till diverse karaktärer. Visst är det kul att klä ut sig, men det kan svida lite i plånboken att lägga pengar på en kostym som bara kan användas en gång om året. Dessutom har de snyggaste utklädnaderna en tendens att kosta skjortan.

Asos.com har i år en hel kategori för bara Halloweeninspirerade plagg och accessoarer till rimliga priser men som av den djärva kan användas året runt. Såhär skriver de själva om kläderna ”Take fright night vibes from 0 to 100 this Halloween with outfits that are so good it’s scary. Whether you’ve left it last minute or you’re deadly serious about gothic glam, get involved with lace dresses, skeleton bodies, badass chokers and all the velvet.”.

Personligen är jag helt förälskad i den här fladdermusinspirerade klänningen. Ett bra alternativ för dig som hade tänkt klä ut dig till Batwoman, eller varför inte en läskigt snygg fladdermus?

Här 313:-

Personligen är jag helt förälskad i den här fladdermusinspirerade klänningen. Ett bra alternativ för dig som hade tänkt klä ut dig till Batwoman, eller varför inte en läskigt snygg fladdermus?

7031670-1-black

Här 450:-

En enkel, svart klänning med en twist! Skelettdetaljer, mörkt läppstift och rufsigt hår ger den ultimata halloweenkänslan.

6853508-1-multi

Här 813:-

Denna gotiska klänning är helt rätt i tiden med inspiration från den läskiga superskurken och batmans svurne fiende, Jokern. En perfekt utklädnad för den som inte vill vara för bokstavlig men ändå vara utklädd till någon/något.

7023920-1-black

Här 313:-

Hade du planerat en lite mer subtil utklädnad i år? Denna svarta klänning med spets ger en mystisk känsla och kan dessutom användas igen, kanske till nyår?

It’s all in the details!

details

1. Här 188:- 2. Här 125:- 3. Här 125:-

På Asos.com kan du även hitta de perfekta accessoarerna inför Halloweenfesten. Med rätt accessoarer kan vilken utklädnad som helst bli en vinnare!