red

Sammet / Off Shoulder / Spets

Snart är det jultider och det finns hur mycket fint som helst för alla! Röda klänningar i all ära men det finns även andra alternativ jag ska tipsa om för de som inte vill bära rött.

Jag ska även tipsa om klänningar för större storlekar och gravida då jag tycker att det finns för lite reklam om det, svårt att hitta. Det är något som även stör mig som själv är gravid och har vänner som frågar efter fina klänningar som inte är tighta men ändå fina för större. Det är tråkigt att det fortfarande inte finns så mycket större modeller, kampanjer för större för vi lever ändå på 2016 talet..

Jag tipsar om fest klänningar inför jultider! Som passar för julmiddagar, after work med jobbet under julen, julbord, julfester med jobb, krogen, vänner, dejt, julavslutningar i skolan eller för de som vill klä upp sig festligt på själva julafton, juldagen med släkt och vänner, familjen. Det finns säkert nå tillfällen för alla att klä upp sig lite extra!

bonprix

1 / 2 / 3

bonprix-klanningar

1 / 2 /3

Man behöver inte bära rött för att det är jultider, svart med glitter detaljer går lika bra, mörkblått och lila är trendigt nu till vintern. Lila i mörka nyanser med detaljer och glitter! Stilettklackar är finast till bara ben, det är väldigt fint med silver detaljer till lila t ex. Kuvertväskor eller små väskor med kedjor hängandes är även något som passar bra gärna med glitter detaljer!

nelly

Sammetsklänningar är riktigt trendigt och syns överallt till vintern! Passa på att fynda favoriten. Nelly har fått in en massa härligt i sammet både långa och korta klänningar som matchas snyggt med ett par over knee klackar eller boots även i sammet. Eller stilettklackar med snörning som fortfarande håller i sig efter sommaren. Du hittar alla sammetsklänningar HÄR.

jumpsuit

1 / 2 / 3

Något som även är snyggt om man inte vill bära klänning är jumpsuit som nästan är som en klänning fast med byxben. Det finns i alla olika varianter, dessa är mina tre favoriter inför julens fester. Du hittar till dom via länkarna under bilden. Och ett tips när man bär transparent eller genomskinligt spets är att ha samma färg på bh:n som på plagget annars kan de se lite galet ut! 😉

mamma-klanningar

1 / 2 / 3

Snygga mamma klänningar brukar vara svåra att hitta, de vet jag själv nu när jag är gravid. Men på Zalando har de bra alternativ för olika prisklasser vilket är bra. Här är tre stycken söta klänningar som framhäver magen fint till jultiderna.