ok

Är du som jag och älskar tröjor med polokrage? Kanske skulle då Nellys kategori ”high neck dresses” passa dig lika bra som det passar mig? Här är litet smakprov på klänningar som är populära bland poloälskare enligt Nellys hemsidas statistik.

o

Ovan har vi en klänning i stretchigt material från NLY One. Figurnära modell med polokrage och knappar i nacke. Assymetrisk i nederkant och ett snyggt rynk i sidan som ger klänningen en unik form. Klänningens färg är en väldigt fin mörkrosa men kan få en att se väldigt blek ut nu under vintern, vilket visserligen kan vara en nackdel. Skulle istället föredra att ha denna på sommaren när man har lite färg så man inte försvinner helt i den!

kk

Denna blommiga klänning kommer från Miss Selfridge. Försluts med dold dragkedja baktill, hög hals och utställd kjoldel. Verkligen en klänning jag skulle kunna tänka mig att ha till fina events på sommaren eller bara under en fika med vänner. Då klänningen är ganska ljus är den inte svår att matcha accessoarer. Varför inte en rosa söt handväska till? Skulle verkligen vilja ha denna i min garderob.

kkk

En vit lite ABBA-inspirerad klänning skulle verkligen passa till vilket evenemang som helst, till och med till sin egna studentskiva! Vitt är väldigt lätt att matcha med båda färgglada tillbehöver men också lika bra till silver som till guld. Modellen på bilden rockar denna outfit tillsammans med silvriga klackar, silvrig väska och silvriga örhängen – urläckert! Den öppna ryggen är också den en plus i kanten.