rfhjgb

NA-KD är en relativt ny onlinebutik som vuxit väldigt snabbt i Sverige mycket tack vare deras nytänkande marknadsföring. NA-KD är väldigt duktiga på att använda sig av sociala media för att nå ut till sina kunder och de har gjort samarbeten med såväl populära svenska youtubers (exempelvis Therese Lindgren har gjort ett flertal samarbeten med NA-KD) som välkända modeller och bloggerskor. De har verkligen förstått sig på den influens sociala medier som instagram och snapchat har i dagens samhälle och utnyttjat detta på bästa sätt. Det hade dock aldrig varit möjligt om det inte vore för det faktum att de är otroligt duktiga på att erbjuda de senaste trenderna och aktuella märkena. Såhär beskriver de sig själva på hemsidan ”The hottest online global marketplace bringing you the best in fashion, accessories and beauty from around the world. We offer our customers new arrivals every day and free worldwide shipping.”.

Med nyårsafton runt hörnet (ja, jag är medveten om att det är en månad kvar men det skadar aldrig att vara ute i god tid) så har NA-KD mycket fint att erbjuda.
Jag tänkte därför visa er några av mina svarta favoritklänningar från NA-KD.

”Women who wear black live colourful lives” – Neiman Marcus

1. Klänning 399kr

1. Klänning SEK 399

2. Klänning 999kr

2. Klänning SEK 999

3. Klänning SEK 499

3. Klänning SEK 499

4. Klänning SEK 2199

4. Klänning SEK 2199

Om NA-KD klänningarna

Siluetten på många av klänningarna från NA-KD är ofta tighta, sexiga och snyggt skurna för att framhäva kroppens kurvor. Därför blev det naturligt att majoriteten av de klänningar jag valde var just tighta och slimmade i modellen. Undantaget är den sista klänningen  som är en swing dress från märket For Love & Lemons. För er som är aktiva på Instagram så vet ni också att For Love &  Lemons är ett väldigt aktuellt och populärt märke bland instagramcelebriteten och har 2.7 miljoner följare på det egna kontot. Klänningen är enligt mig ett konstverk i sig själv med vackra detaljer kring ärm och halslinning.

Den första klänningen jag valde ut har alla rätt, med off shoulder och trumpetärm checkas flera av vinterns stora trender av.  Knälånga klänningar har även fått ett ett rejält uppsving på senare tiden och finns numera i alla modemedvetna kvinnors garderob. Den enarmade klänningen känns helrätt för nyårsafton. Den sexiga siluetten i kombination med det lyxiga materialet får full pott i min bok. Den tredje klänningen är den klänning jag skulle köpa om jag bara fick välja en utav dessa fyra. De långa, öppna ärmen och höga halsen är perfekt för vinterns kalla kvällar. Med en enkel klänning som denna kan du gå all in med accessoarerna för en riktigt trendig nyårslook.

Vilken var din favorit?