IMG_5174-1024x768

Bilden är från Coachella vilket är en av årets första festivaler som även sätter stil prägeln över de kommande festivalerna. Coachella är mest känt för att alla klär upp sig från topp till tå! Det är en av de mest stilfulla festivalerna under året och väldigt många kändisar tar sig dit. Därför tänkte jag låta oss inspireras av just Coachella och hjälpa er att hitta de snyggaste festival klänningarna för 2017!

festival

1 / 2 / 3 / 4

Dessa passar för alla rock chics, för de som gillar att bara kasta på sig en t-shirt, hatten, bootsen och dra. Det är en typisk och snygg festival look. Det ska se ut som att man inte har brytt sig så mycket men egentligen så är det väldigt planerat med ruffsigt fixat hår och sotade ögon.

zalando

1 / 2 / 3 / 4

För den lite mer avslappnade men med attityd så finns det lång klänningar med snickarbyx känsla i både jeans och annat, randigt passar även till festival samt svart långklänning som blir snyggt till en jeansjacka över axlarna! Till den här stilen så passar ett par vanliga sneakers till, ofixat hår och röda läppar annars ganska neutral look.

lana del rey

1 / 2 / 3 / 4

Ska du som jag se Lana Del Rey på Way Out West i sommar? Så passar dessa söta romantiska klänningarna perfekt! Tänk att kunna få känna sig som en prinsessa till hennes vackra låtar, något i stil med henne själv. Ta ett par tjockare klackar till som inte har stilettklack (de vill säga smal klack) för att få en så bekväm festival upplevelse som möjligt!

hm

1 / 2 / 3 / 4

Blommigt passar även bra till festivaler! Även mycket i rött, svart både som långa och korta klänningar. Magtoppar är fortfarande trendigt men även klänningar som visar en liten skymt om magen, det ska nästan se ut som att du har en topp och kjol men det är en klänning som sitter ihop väldigt snyggt! För att maximera festival looken kan man fläta några små flätor i luggen eller bakom örat, ruffsa till håret eller locka det, använd sjalar, hattar, stora smycken, boots men det går även lika bra med sneakers och sandaler med höga band upp till knäna. Ha en underbar festival upplevelse i sommar!