höst

Nu börjar sommaren sakta gå som sitt slut, men det ska inte hindra en för att vara precis lika snygg, även om man är lite blekare.. 

Kortare och kyligare dagar närmar sig, men istället för att sörja det är det dags att ta vara på chanserna att ha lite varmare plagg. Med hösten kommer även inspiration och nya plagg att ha i garderoben. Löven börjar ändra färg och falla ner från träden snart, och vad kan vara bättre än att ha plagg som är lika fina som höstens alla färger? Vinröd, orange, brun, beige, svart, eller varför inte grå eller vitt? Varma och djupa färger passar årstiden perfekt. Matcha med favoritaccessoarerna och kanske en mörk sminkning om du är bekväm med det? The sky is the limit med denna supersnygga klänningen.

Här tänkte jag visa min favoritklänning för tillfället, som verkligen passar PERFEKT till hösten och lite kyligare dagar.

Klänningen kostar 399 kr och är ifrån BikBok.

lucadress399

Här är klänningen i grå. Klänningen är långärmad och knälång, och runt midjan har den ärmar som knyts, nästan som när man har en skjorta kring höfterna. SUPERSNYGGT! Klänningen i grå är perfekt till alla hårfärger och matchar med oändligt många accessoarer och skor. Tänk er dark, vampy läppfärg och dramatiska ögon- hur snyggt som helst! Perfekt till en messybun.

lucad

Klänningen i vinröd passar perfekt till vintern också. Supermysig färg och enkel att matcha med. Enkelheten när den är som snyggast!

luca

Klänningen i orange är kanske svårast att matcha, men fortfarande enkel att vara supersnygg i. Matcha med varma toner och jag lovar att du blir gorgeous. Klänningen är verkligen elegant och den går inte att missa. Ärmarna knytna kring midjan är aldrig fel!

 

Till hösten vill man ha en höstklänning som passar till många olika tillfällen, utan att man fryser ihjäl eller ser ut som att man ska på gala eller har försovit sig. Klänningen från BikBok finns i olika storlekar i olika färg och passar verkligen alla. Dessutom är den enkel att matcha, och den perfekta längden i kombination med långa ärmarna gör att du ändå håller dig varm. Vare sig du vill ha smink eller inte, höga eller korta skor, mycket eller lite accessoarer, så kan du få klänningen att se trendig och supersnygg ut.

Klänningen är enkel att ha som vardagsklänning, men om du matchar den rätt kan du även få klänningen att se väldigt uppklädd ut, vad mer kan man önska?