burgundy

Höstens och vinterns största trendfärg kallas för Burgundy och syns nästan överallt nu på kläder, skor, väskor, smink till och med nagellack och vi förstår varför. Hur snygg är inte den perfekta nyansen? Jag kommer tipsa om olika varianter från Nelly som man kan använda till säsongens fester!

burgundy

Den första klänningen från vänster på bilden ovanför går lite i peplum (volang) som passar perfekt till dejten, middagen, festen och du hittar den HÄR! Den mittersta går i sammet som också är en stor trend just nu och passar väldigt fint in på jultiderna som är på ingång, du hittar den HÄR! Mocka är också hett, otroligt snyggt matchande med ett par overknee boots i beige också i mocka, HÄR hittar du mocka klänningen!

dd

Korsad rygg / Glitter / Mocka / Sammet

Det är många som har bal den här säsongen och vad passar då inte bättre än en långklänning i burgundy? Långklänningar passar till alla årstider, ljusa nyanser till vår&sommaren och mörkare till höst&vintern då det även håller värmen över benen. Snyggast till är stiletto klackar med detaljer. Du hittar till varje klänning i länkarna under bilderna.

nelly

Glitter klänning / Spets  / Volang, Spets Detaljer

Alla är vi olika så jag tipsar lite om olika varianter. Glitter passar perfekt till vinterns gnistrande fester, julbord, julafton, juldagen men även nyårsafton då man aldrig kan ha för mycket glitter (enligt mig hehe).  Spets är också något som alltid passar såhär års, det är otroligt fint med klänningar i helspets men även halv som bryter av med lite volang eller detaljer. Och om man verkligen vill slå på stort med detaljer och spets ska man satsa på en som passar till de som gillar att klä upp sig mycket och om det är speciella tillställningar, kanske bal eller vinter bröllop?