page

Våren är äntligen här! Så nu är det högtid att börja använda blommiga härliga klänningar som man kan matcha med skinnjackan lika bra som sneakers för att få en mer vardaglig stil. Jag har hittat en massa fina blommiga klänningar här nedanför som man kan klicka hem för att få den riktiga vårkänslan!

flowers

1 / 2 /3 / 4

Nelly bjuder på både långa och korta klänningar i olika färger och modeller. I både färg och form så passar alla inför den här säsongen, så länge de är blom mönstrat antingen stort eller smått så funkar de flesta!

hm

1 / 2 / 3 / 4

H&M bjuder på mycket skjort klänningar i blom-mönstrat som är supertrendigt till vår&sommaren 2017. Även längre klänningar med smala spagetti band som de kallas som man kan styla över t-shirten som är ett snyggt sätt att både klä sig trendigt men även varmt nu under våren.

bonprix

1 / 2 / 3 / 4

På Bonprix hittar man prisvärda klänningar. Jag gillar mest mörka klänningar med stora blommor och det hittade jag här både långa och korta! De tycker jag blir snyggt med skinnjacka och boots för en mer rockigare stil. Annars för en mer romantisk stil så kan man välja en ljusare, rosa eller blå med små blommor på tillsammans med klackar och en tunnare kappa i en pastellfärg t ex.

page

1 / 2 / 3 / 4

Om man söker korta blom mönstrade klänningar så har Bubbleroom många att välja bland, även långa men just korta tycker jag att man kan hitta mest av. De passar perfekt med eller utan strumbyxor nu till våren, väldigt snyggt med overknee stövlar och hatt för en mer hippie stil.