Har du spenderat timmar av ditt liv med att fundera på vilken klänning du ska ha på dig till det där speciella tillfället? Och vilken färg ska klänningen ha?! Ibland vill man vara extra chic, men ändå passar inte den klassiska svarta, eller vita.. Don´t worry, här finns räddningen!

En finmiddag, en släktträff, en födelsedag, en dejt, en kväll ute, en fest, eller kanske en biokväll? Det finns oändligt många situationer när man vill vara lite extra fin, och ibland vill man ha på sig något utöver den klassiska svarta. Men då kommer ett stort problem ofta i vägen- Vad ska man ha på sig?  Man letar igenom hela garderoben, och ändå hittar man ingenting passande..

Lösningen är enkel. Blått i alla former, färger, mönster och material. Variationen är enorm, du väljer vad du trivs bäst i. Blått är en elegant och vacker (och superromantisk) färg som är utöver de klassiskt vita och svarta och de skrikiga färgerna, och perfekt att matcha med alla möjliga accessoarer. Väskor, skor, halsdukar, smycken, klockor, kappor- allt passar med den eleganta blåa.

Vissa föredrar mönster, vissa u eller v-ringningar, vissa korta och vissa långa, och som tur är finns alla klänningar du kan tänka dig i denna färg. Här kommer några exempel från Nelly.com!

 

En supergullig blå klänning, åtsittande kring midjan och med långa armar. Smickrande för alla former!

En klänning utöver de vanliga, med en choker och en charmigt ljusblå färg som passar när du vill vara iögonfallande vacker.

En klänning som passar perfekt till kanske bröllop eller väldigt speciella situationer. Sagolikt vacker.

En lång klänning i elegant blå färg med en snygg v-ringning. Stunning!

En djupblå klänning som passar perfekt till en finmiddag och tillfällen där du ska vara extra chic.

Denna klänningen är superstilig och romantisk. Designen är annorlunda och elegant.

Denna klänningen är simpel men hur vacker som helst. Matcha med accessoarer du tycker passar och du kommer vara vackrast på stället.

En mönstrad klänning som är supersomrig. Jättesöt!

I denna klänningen går du inte förbi obemärkt. Klänningen är superfin och annorlunda med sin lagom höga hals.

Denna klänningen är superchic! Vill du ha en tight blå klänning som framhäver kurvor har du hittat helt rätt.

En superelegant blå klänning för alla tillfällen, och alla väder.

Blåa klänningar finns i alla nyanser, valet är ens eget! Färgen passar alla hudfärger och stilar dessutom, man har inget att förlora. Hitta ett par snygga skor och fina accessoarer och matcha på! Du kommer vara utöver det vanliga med denna färgen,

så fram med det blåa ur garderoben!