k

Nu är det lite mer än månad kvar till nyårsafton och många har kanske nyår i tanken nu i slutet av november. Men för att inte riskera att vara ute i sista minuten borde man kanske börja kika lite lätt på klädsel och skapa sig en bild av vad man vill inviga det nya året i för kläder. Kanske är ni som jag och alltid är ute i sista minuten? Är ni däremot motsatsen och är ute efter klänningar redan nu har jag heta tips här under.

k

Något som är väldigt populärt under nyår är att ha glittriga kläder på sig. Det kan vara glittrig topp, kjol, byxor eller en klänning full med paljetter. Finns det någon åldersgräns när man slutar använda glitterkläder? ABSOLUT INTE. Klänningen över skulle jag säga passar vem som, oavsett ålder. Man kan bära upp den tillsammans med ett par klackar, sneakers eller varför inte ett par overknee boots? Eftersom det är silvriga detaljer på klänningen skulle det passa fint med silvriga smycken i form av örhängen eller halsband och kanske svart/silvrig sotning?! Skulle ge denna klänning 5/5 toasts.

hoho

Oh that golden sparkly dress! Mina ögon fastnade verkligen för denna klänning när jag kollade nellys hemsida. Kanske är det glittret, kanske modellen på klänningen eller kanske det underbart fina mönstret som gömmer som bakom paljetterna? Oavsett vad är detta en superfin klänning som skulle rocka tillsammans med svarta accessoarer. Varför inte en svart handsväska i sammet till? Eller kanske ett par snygga svarta klackskor till? Skulle ge den 4/5 toasts så den är lite kort för min smak. 

kk

”Vilken snygg cross strap i ryggen!” var mina absolut första tanke angående denna klänning. Om man ska vara inomhus på ett varmare ställe skulle denna klänning verkligen vara helt perfekt. Skulle man däremot vara ute skulle det nog bli lite kallt men man kan absolut bära upp den tillsammans med en svart eller vit faux fur jacka! Eftersom klänningen i sig är lite längre kanske inte ett par höga skor skulle vara det ultimata valet då halva benen försvinner men däremot ett par sneakers eller låga klackskor skulle sitta finemang! Denna får 3.5 toasts av mig!