col3

Har du (som mig) snöat dig in på en klänning som verkligen blivit din favorit men känner att du inte kan använda den lika ofta som du vill för att du är rädd för att folk ska tro att du bara äger en klänning och att du går i samma hela tiden. Jag har lösningen på det dilemmat. Det många inte tänker på är att en klänning kan användas på flera olika sätt. Det handlar bara om att matcha om och matcha rätt.

Här nedan finner du 3 outfits, alla med samma klänning. Här ser du klänningen matchas tillsammans med allt i från det tuffa och kaxiga till det prydliga och fina. Och jag lovar dig, om du bär dessa olika outfits 3 dagar i rad finns det inte en chans att någon skulle se att du burit samma klänning. Nu är det dags att låta kreativiteten flöda.col1

Tufft och detaljrikt. En outfit där du hittar tillbaka till street stilen. Här matchar du din klänning med ett par tuffa sneakers, en motorcykel inspirerad skinnjacka, en neutral väska och en trendig keps. För att sätta pricken över i:et och förutsatt att du har hål i öronen koppla på dem snygga ringarna och du har en fulländad cool höst outfit.

col2

Casual. Klä upp dig med ett par högklackade overknee boots eller klä ner dig med ett par platta. Det spelar ingen roll vad du väljer, båda fungerar lika bra. Bär sedan en lång kappa och matcha det med en liten väska. Detta kan både bli en klassisk festoutfit eller varför inte en casual vardags outfit.

col3Back to school. Släng på dig en collage tröja över klänningen och vips har du fått ett helt nytt utförande utav klänningen. Följ sedan den sköna spåret och ta på dig ett par mjuka UGG’s och bär en snygg detaljrik väska till. En riktigt bra kombination för höstens skoldagar. Självklart kan du också använda strumpbyxor om kylan biter.